Blue Nature ZSANI nadrág

Női nadrág

Méret
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
12 990 Ft 10 228 Ft ÁFA nélkül
Blue Nature ZSANI nadrág
448687038 1386495752030166 9143674147473879413 n
ÚJ

Termék részletes leírása

Mosás max. 30°C-on, kifordítva, más színektől elkülönítve Vasalás max.110°C-on. Dekorációt vasalni tilos! Ne fehérítse! Dobos szárítóban ne szárítsa! Vegyileg nem tisztítható.

S: Derékbőség: 34 cm, Csípőbőség: 52 cm, Ülep: 28 cm, Comb: 28 cm; Hossz: 90 cm

M: Derékbőség: 36 cm, Csípőbőség: 54 cm, Ülep: 28 cm, Comb: 29 cm; Hossz: 91 cm

L: Derékbőség: 38 cm, Csípőbőség: 56 cm, Ülep: 29 cm, Comb: 30 cm; Hossz: 92 cm

BLUE NATURE® közel 20 éve tölt be meghatározó szerepet Magyarország divatpiacának élvonalában. Már a márka megalapításakor is alapvető szempont volt a magas színvonal, mely mára mintegy követelménnyé vált: a hetente megújuló kollekciók mindegyike a kifogástalan minőséget képviseli, a ruhadarabok sokoldalúak, jól kombinálhatók, divatosak és előremutatók.

A Blue Nature célja, hogy tökéletes arányokkal ötvözze a sportos, az elegáns és az utcai viselet stílusjegyeit a legfrissebb trendek ismeretében, kompromisszumok nélkül. Azok a hölgyek, akik a Blue Nature-t választják, hosszú időre elköteleződnek a márka mellett, állandó viselőkké válnak. A kollekciók azoknak az igényes, magabiztos divatrajongóknak szólnak, akik nem félnek megmutatni nőiességüket, fontos számukra a minőség és az egyediség.

A BLUE NATURE kreációk segítenek a külső és a belső harmónia balanszba állításában; valljuk, hogy a viselt ruhadarabok meghatározzák hangulatunkat, hozzájárulnak sikereinkhez, általuk kifejezhetjük érzéseinket, kommunikálhatunk a külvilággal.

100%-ban magyar márkaként hiszünk a hazai értékekben. Aprólékosan kidolgozott darabjaink limitált darabszámban, Magyarországon készülnek. A gondos tervezés, a letisztult vonalvezetés, a részletekre érzékeny szabásvonalak, a természet és a geometrikus formák által ihletre lelt mintavilág a Blue Nature nagykereskedésben és a varrodákban dolgozó magyar kollégák keze munkáját dicsérik. Célunk, hogy működésünkkel ne csak viszonteladó partnereinket, egyéni vásárlóink igényeit elégítsük ki maximálisan, de hozzájáruljunk a munkahelyek fenntartásához is.

A budapesti Podmaniczky úton található nagykereskedésünk és az egyetlen hivatalos Blue Nature webáruház révén közvetlen kapcsolat tartunk fent forgalmazóinkkal, vásárlóinkkal. Viszonteladó partnerink által darabjaink az ország mintegy 70 pontján vannak jelen. Webáruházunk és az üzletek kínálata folyamatosan frissül szezonális kollekciókkal, melyekre a jól ismert BLUE NATURE márkanév a garancia.