A napközben üzletünkben eladott termékeket csak a nap végén egyeztetjük a webshopunk készletével, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem tudunk vállalni. Termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre, az esetleges készlethiányról 1 munkanapon belül emailben értesítjük!

Mayo Chix BIANCO Nadrág

Női nadrág

Méret
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
13 190 Ft 10 386 Ft ÁFA nélkül
Mayo Chix BIANCO Nadrág
FA0F6ECE 1EFF 48B5 9B6E 3A96C4DE5D26
Újdonság

Termék részletes leírása

Elasztikus, vászon anyagból készült svéd zsebes nadrág, gumis derékrésszel, filmnyomott díszítéssel, márkajelzett megkötővel.

Anyaga: 98% Polyester, 2% Elastane

Mayo Chix magyar női divatmárka.

Tulajdonosa az 1989-ben alakult budapesti székhelyű MAYO CHIX Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság. Termékeivel a kifinomult stílusú nőket és a fiatalokat célozza meg. Hazai viszonylatban a felső árkategóriába tartozik. Termékkörük a női divatot a szoknyától a kabátig fedi le.

2017-ben már 60 márkabolttal és 120 viszonteladóval működött. A tervezést Magyarországon végzik mintegy 40 emberrel. Három iparművész divattervezővel, két iparművész grafikussal és nyolc modellezővel dolgoznak. A ruhák nagy része Magyarországon, vidéki varrodákban készül, kivéve a farmereket és a dzsekiket, melyeket saját kínai irodájukon keresztül gyártatnak.