2D24SS7500SL1600

Női tavaszi mellény

Méret
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
23 990 Ft 18 890 Ft ÁFA nélkül
2D24SS7500SL1600

Termék részletes leírása

Mosás max. 30°C-on, kifordítva, más színektől elkülönítve. Vasalni tilos! Ne fehérítse! Dobos szárítóban ne szárítsa! Vegyileg nem tisztítható.

XS: Mellbőség: 48 cm, Derékbőség: 41 cm, Hossz: 74 cm
S: Mellbőség: 50 cm, Derékbőség: 43 cm, Hossz: 76 cm
M: Mellbőség: 52 cm, Derékbőség: 45 cm, Hossz: 79 cm
L: Mellbőség: 54 cm, Derékbőség: 50 cm, Hossz: 80 cm
XL: Mellbőség: 58 cm, Derékbőség: 53 cm, Hossz: 84 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Devergo Női ruha
Anyag: nejlon

Devergo Jeans

A korai 1980-as években, Venetoban, Olaszországban alapított, Devergo márka egyedien azonosítható termékek fejlesztésével teremtette meg történelmét, amely eredetiségével és sokszínűségével nyilatkozatot tett. A tervezési folyamat még mindig Olaszországban történik, az olasz tervezőkkel, viszont a társaság székhelye Budapesten van.

Jelenleg a Devergo 13 Európai országban képviselteti sikerrel magát. Saját franchise üzletekkel, üzlet az üzletben és viszonteladó partnerek segítségével.

 

Filozófia

 

A cég megalapításától kezdve a márka DNS-e változatlan maradt, melynek irányelve nem más, mint egy fiatalos hétköznapi férfi és női ruházati vonal kifejlesztése, mely a jelentős termékfejlesztésre, nehéz mosási technikákra, erőteljes színezésre és innovatív anyag kombinációkra fokuszál minden ruházati termékénél.

A Devergo kiváló ár-érték aránynak minősülő márka, mely egy tökéletesen megtervezett terméket biztosít, azonosítható jellegzetességekkel, kiváló minőséggel mindezt megfizethető áron.

Minőség által ösztönzött, intenzív termékorientált márka vagyunk, teljes körű férfi és női ruházati, cipő és farmer kínálatot biztosítva.