CLAY (24ss)

Férfi sportcipő

Méret
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
standard ár: 19 990 Ft –20 % 15 990 Ft 12 591 Ft ÁFA nélkül
CLAY (24ss)
DEVERGO DE24SS4024NY WHT 3
Akció
19 990 Ft –20 %

Termék részletes leírása

Langyos vízzel, ruhával. Mosógépben nem mosható, áztatni tilos!

40: Belsőhossz: 26 cm
41: Belsőhossz: 26,5 cm
42: Belsőhossz: 27 cm
43: Belsőhossz: 27,5 cm
44: Belsőhossz: 28,5 cm
45: Belsőhossz: 29 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sportcipők, tornacipők
Anyag: vászon

Devergo Jeans

A korai 1980-as években, Venetoban, Olaszországban alapított, Devergo márka egyedien azonosítható termékek fejlesztésével teremtette meg történelmét, amely eredetiségével és sokszínűségével nyilatkozatot tett. A tervezési folyamat még mindig Olaszországban történik, az olasz tervezőkkel, viszont a társaság székhelye Budapesten van.

Jelenleg a Devergo 13 Európai országban képviselteti sikerrel magát. Saját franchise üzletekkel, üzlet az üzletben és viszonteladó partnerek segítségével.

 

Filozófia

 

A cég megalapításától kezdve a márka DNS-e változatlan maradt, melynek irányelve nem más, mint egy fiatalos hétköznapi férfi és női ruházati vonal kifejlesztése, mely a jelentős termékfejlesztésre, nehéz mosási technikákra, erőteljes színezésre és innovatív anyag kombinációkra fokuszál minden ruházati termékénél.

A Devergo kiváló ár-érték aránynak minősülő márka, mely egy tökéletesen megtervezett terméket biztosít, azonosítható jellegzetességekkel, kiváló minőséggel mindezt megfizethető áron.

Minőség által ösztönzött, intenzív termékorientált márka vagyunk, teljes körű férfi és női ruházati, cipő és farmer kínálatot biztosítva.